Overdækket terrasse

Pavillonen på Peblingesøen

Kaffesalonen har moderniseret vores hyggelige udsigts, spise og sol pavillon på Peblingesøen, så der både i godt vejr, blæst, regn, slud og sne er fint afskærmet og flot udsigt hele horisonten rundt.

På vor flotte udsigts pavillon har vi ca. 100 siddepladser samt ca. 50 ekstra loungepladser.

Fra Pavillonen er der fri udsigten til Peblinge søen, Dronning Louises Bro mod Østerbro, Nørre Søgade mod indre by, til den gamle Søpavillon mod Vesterbro og Frederiksberg.

Her har vi nu fået installeret WI-FI så enkeltpersoner eller grupper, kan mødes og kommunikere samtidig med de får sig en forfriskning eller et måltid.

Hele året kan du bestille mad ved disken i selve Kaffesalonen på gaden, og selv bære din kaffe og dine drikkevarer ned til vores borde, eller om sommeren til sol-ligge hynderne på Pavillonens pontoner, – vi kommer så med jeres mad så snart den er klar fra vores køkken. Og meget snart kan du bestille mad fra selve Pavillon baren.

Året rundt, så snart vejret tillader det og der er folk på gaden, holder vi pavillonen åben.

I Pavillonen håber vi at kunne afholde aktiviteter og arrangementer i form af koncerter, bådudlejning og dans i samarbejde med Københavnerne.

Under Jazz festivallen var her fantastisk god live optræden næsten hver aften.

Og i juni blev der fra Kaffesalonen afholdt en International konkurrence i faldskærms udspring, der blev TV transmitteret af DR3. youtube: https://www.youtube.com/watch?v=TQP2FhyIJp8

Vi håber at kultur eller kunst relaterede grupper fra Nørrebro og hele København vil være med til at arrangere ugentlige eller månedlige events i Pavillonen hele året rundt.